Kauneushoitola Sariela – Sinun kosmetologisi Seinäjoella!

soita.png

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Perfetcha-hyaluronihappoinjektio

Täysin luonnollinen ja turvallinen injektiomenetelmä !

Kauneushoitola | kosmetologi | Seinäjoki

Iän myötä hyaluronihappopitoisuus elimistössä laskee. Ihon kimmoisuus, elinvoimaisuus ja nuorekkuus katoavat. Iho näyttää samealta, elottomalta ja väsyneeltä. Kosteudensitomiskyky vähenee, ja juonteet piirtyvät selkeästi esiin.

Hyaluronihappoinjektio on vastaus näihin ongelmiin. Iho saa uutta elinvoimaa, ravinteita ja kosteutusta.

Kauneutesi ja itsekunnioituksesi säilyvät, täysin luonnollisella tavalla. Hoidon tulokset ovat välittömästi nähtävissä.

Varaa aikasi 040 416 5419

 

Body Sugaring- vartalosokerointi

Hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon enemmän kuin vahauksella.

Varaa aikasi 040 416 5419

Dermaroller- ihon induktioterapia

Dermaroller-terapia on pehmeä mikroneulausta käyttävä terapiamuoto ihosolujen uusiutumiseen. Mikroneulaus on turvallinen hoitomenetelmä, jolla saadaan ihon kollageenin määrä lisääntymään. Kollageeni on proteiini, jota on paljon erityisesti nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa.

Hoito sopii erinomaisesti käytettäväksi mm. juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon, isoista ihohuokosista kärsiville, akne-, vesirokko- ym. arville, tupakoitsijan iholle, epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle (ei kuitenkaan tulehdusvaiheessa), sekä auringon vaurioittaman paksuuntuneen ihon hoitoon.

dermaroller.jpg

-Iho kiinteytyy,juonteet tasoittuvat,huokoset tiivistyvät
-Arvet vaalenevat ja parantuvat
-Ohut ja herkkä iho saa takaisin paksuuttaan
-”Tyhjä”,löystynyt ihokudos saa takaisin luonnollisen täyteläisyytensä

Varaa aikasi 040 416 5419

 

Shrammek- yrttisyväkuorinta

*Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle.

Hoidoissa käytettävä yrttiseos on valmistettu yli 20 erilaisesta eurooppalaisesta itämaisesta yrtistä ilman kemiallisia lisäaineita. Green Peel on erittäin tehokas ja turvallinen hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Yrttisyväkuorinnan teho on verrattavissa kemiallisten kuorintojen tuloksiin tai pitkäaikaiseen A-vitamiinihapon käyttöön mutta se ei ohenna ihoa.

Yrttisyväkuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille. Hoito lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa. Se saa aikaan ihon uusiutumisen tuottamalla uusia soluja ja kollageenisäikeitä. Yrttien hienot mikroaineosat hiovat ihon pintaa kevyesti ja muut aktiiviset yrttiraaka-aineet imeytyvät ihoon 48 tunnin kuluessa. Ihossa ne vapauttavat vitamiineja, kasvihormeja ja entsyymejä.

Kenelle ja millaiselle iholle hoito sopii?

- epäpuhtauksille
- suurentuneille ihohuokosille
- ennenaikaisesti vanhenevalle iholle
- ikääntyvälle iholle
- elottomalle ja paksulle iholle
- juonteille ja rypyille
- hyperpigmentaatiolle
- arville
- veltostuneelle kudokselle (vatsa, käsivarret, reidet)
- venymäarville
- selluliitille

Hoidon jälkeen iho on punoittava ja kuumottava. Auringonotto ja solarium ovat kiellettyjä 14 päivää kuorinnan jälkeen, ja niitä tulisi välttää neljän viikon ajan kuorinnan jälkeen. Vielä tämän jälkeen on auringossa oltaessa ehdottomasti käytettävä auringonsuojavoidetta.

Ennen toista hoitolakäyntiä (tehdään viiden päivän kuluttua ensimmäisestä) tulisi välttää hikoilemista, saunomista, urheilua, sillä hikoilu poistaa ihossa olevia "vaikutusainepiikkejä". Kuorinnan jälkeen iho on erittäin vastaanottavainen, joten iholla tulee käyttää vain Schrammek-kotihoitotuotteita.

Varaa aikasi 040 416 5419

Micro Injector - MikroNeulaus

Hoito tehdään Micro Injector mikroneulauskynällä joka on markkinoiden modernein mikroneulauslaite. Monet mut laitteet kykenevät suorittamaan 100 iskua/sek, Micro Injectorilla saavutetaan sen sijaan 217 iskua/sek. Vähemmällä kivulla ja vähemmin arvin parempi lopputulos.

Micro Injectorilla hoito on turvallinen ja tehokas. Mikroneulauksen teho perustuu tuhansiin mikroskooppisen pieniin reikiin, joita neulaus saa aikaan ihon dermiksessä. Neulauksen aikana imeytetään ihoon seerumia esim. hyaluronihapposeerumia, joka on kollageeni- ja elastiinisäikeiden yksi rakennusaine.

Neulaus lisää ihon elinvoimaisuutta ja sopii kaikille ihotyypeille. 

Mikroneulaushoidon hyötyjä :

- Nurennushoidot tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ikääntyvää ja veltostunutta ihoa

- Stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa

- Vaalentaa pigmenttimuutoksia ( hyperpigmentaatio, maksaläiskät)

- Tasoittaa arpia esim acnearpia ja raskausarpia

- Pienentää suurentuneita huokosia

- Tehostaa aineiden imeytymistä

- Valmistaa ihoa plastiikkakirurgiaan sekä hoitaa ihoa jälkikäteen

- Vahvistaa ohutta ihoa

- Lyhyt palautumisaika